De zomer Soep Toer gaat van start!

Home > Noordhove - Seghwaert > Nieuws Noordhove-Seghwaert > De zomer Soep Toer gaat van start!

De zomer Soep Toer gaat van start!

RSS

Kom naar Buiten en geniet van een vers kopje Soep in de wijk.

Deze zomer van juli tot in september organiseert inZet in opdracht van de gemeente Zoetermeer in elke wijk verschillende bijeenkomsten voor bewoners om elkaar te ontmoeten. Dit onder het genot van een gratis kop soep. 

In elke wijk zijn er bijeenkomsten. Vooraf aanmelden is niet nodig. U kunt gewoon aanschuiven en meegenieten van een heerlijk soepje en het gezelschap van uw mede wijkbewoners. 

"In de zomer stoppen veel activiteiten, sport en verenigingen met bijeenkomsten. En vaak zijn familie en kennissen met vakantie. Daarom kiezen wij ervoor om juist in deze periode samen te komen. Bij uitstek een tijd om nieuwe contacten op te doen, een praatje te maken en mogelijkheden in de eigen wijk te ontdekken".

Wanneer en waar?

Voor alle data in juli, augustus en september en locaties in de diverse wijken kunt u kijken op de website van InZet | Soeperzomer.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert