Geslaagde eerste editie van Noordhove Ontmoet

Home > Noordhove - Seghwaert > Nieuws Noordhove-Seghwaert > Geslaagde eerste editie van Noordhove Ontmoet

Geslaagde eerste editie van Noordhove Ontmoet

RSS

Afgelopen zaterdag (10 september) vond de eerste editie plaats van Noordhove Ontmoet, een evenement voor en door bewoners uit de wijk.

De bewoners, jong en oud, genoten in de zon van de leuke activiteiten en de smakelijke hapjes en drankjes. Voor de jonge Zoetermeerders was er een springkussen aanwezig, werd er een graffitiworkshop gegeven, vonden er diverse sport- en spelactiviteiten plaats en konden zij genieten van lekkere poffertjes.

Tijdens het evenement was er ook een informatiemarkt, waar het team Wijk en Agent Samen, de Ikros Speelgoedbank, Lief en Leedstraten, De Zonnebloem en politievrijwilligers bij aanwezig waren, om bewoners van informatie over hun activiteiten in de wijk te voorzien.

Deze eerste editie van Noordhove Ontmoet is in opdracht van de gemeente Zoetermeer georganiseerd door Gro-up Buurtwerk, in samenwerking met wijkvereniging Noordhove '86 en een actieve buurtbewoner. Zien we u volgend jaar weer?

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert