In Seghwaert en Noordhove is de Wijk aan Zet!

Home > Noordhove - Seghwaert > Nieuws Noordhove-Seghwaert > In Seghwaert en Noordhove is de Wijk aan Zet!

In Seghwaert en Noordhove is de Wijk aan Zet!

RSS

Elke dinsdag zijn de wijkregisseur en gebiedsbeheerder van Seghwaert en Noordhove tussen 13.30 uur en 14.30 uur aanwezig in het Wijklab Seghwaert (aan de Koeienweide 2) om met bewoners in gesprek te gaan over hun ideeën voor de wijk. Dus mocht u een goed idee hebben dat uw buurt in Seghwaert of Noordhove nog beter, leuker en mooier maakt kom dan langs voor een gesprek, want Samen maken we de Wijk! Goede ideeën komen daarbij in aanmerking voor een (wijk aan zet) bijdrage vanuit de gemeente. Meer informatie hierover kunt u vinden op Subsidie - Wijk aan Zet.

Wijklab Seghwaert

Alle bewoners van Seghwaert en Noordhove zijn op de maandagmiddag, dinsdagochtend- en middag en woensdagmiddag welkom voor een kopje koffie/thee, een gezellig gesprekje en voor de deelname aan de activiteiten die in het Wijklab (aan de Koeienweide 2) worden georganiseerd. Er worden onder meer activiteiten voor kinderen en jongeren, culturele activiteiten voor volwassenen, inloopspreekuren van de wijkcoach, wijkagenten, het Meerpunt en de sociaal makelaar van InZet en rondtochten door scootmobielclub Scootzo georganiseerd.

Een overzicht van de activiteiten vindt u op Doe mee Zoetermeer - Wijkgericht werken in Seghwaert.

Voor en door buurtbewoners

Het aanbod van activiteiten in het Wijklab maken we graag samen met u als wijkbewoner en met de (vrijwilligers)organisaties. Zo wordt het een programma voor en door buurtbewoners. Wat mag er volgens u niet ontbreken in het programma van Wijklab Seghwaert? Laat uw ideeën horen via noordhove-seghwaert@zoetermeer.nl.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert