Piëzo verlengd Taal & Toekomst

Home > Noordhove - Seghwaert > Nieuws Noordhove-Seghwaert > Piëzo verlengd Taal & Toekomst

Piëzo verlengd Taal & Toekomst

RSS

Het project Taal & Toekomst, bedoeld om de taal- en toekomstvaardigheden van migrantenjongeren te verbeteren, blijkt een heel groot succes in Zoetermeer. Stichting Piëzo rolde dit landelijke project een aantal jaar geleden uit in Zoetermeer.

De gemeente Zoetermeer heeft aan Piëzo een financiering gegeven om het project voor 35 jongeren voort te zetten. Elke jongere (tussen 15 en 21) krijgt een eigen taal-en toekomstcoach die wekelijks met hem of haar afspreekt. Ze kunnen vragen stellen over opleidingen en stage en ze oefenen samen de Nederlandse taal.

Taal & Toekomst draagt er voor de jongeren aan bij dat ze zich zelfverzekerder voelen, makkelijker de taal in de praktijk spreken, een toekomstperspectief ontwikkelen en er mooie contacten ontstaan tussen nieuwkomers en vrijwilligers (taalcoaches).

Meer informatie voor het aanmelden van een jongere of om je aan te melden als vrijwilliger: Kirsten Cleij, 06-55217956, kirsten@stichtingpiezo.nl.

Bron: Stichting Piëzo

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert