Wijklab Seghwaert

Home > Noordhove - Seghwaert > Wijklab Seghwaert

Wijklab Seghwaert

Alle bewoners van Seghwaert en Noordhove zijn op de maandagmiddag, dinsdagochtend- en middag en woensdagmiddag welkom voor een kopje koffie/thee, een gezellig gesprekje en voor de deelname aan de activiteiten die in het Wijklab (aan de Koeienweide 2) worden georganiseerd. Er worden onder meer activiteiten voor kinderen en jongeren, culturele activiteiten voor volwassenen, inloopspreekuren van de wijkcoach, wijkagenten, het Meerpunt en de sociaal makelaar van InZet en rondtochten door scootmobielclub Scootzo georganiseerd.

Agenda

Een overzicht van de activiteiten vindt u op Doe mee Zoetermeer - Wijkgericht werken in Seghwaert.

Voor en door buurtbewoners

Het aanbod van activiteiten maken we graag samen met u als wijkbewoner en met de (vrijwilligers)organisaties. Zo wordt het een programma voor en door buurtbewoners. Wat mag er volgens u niet ontbreken in het programma van Wijklab Seghwaert? Laat uw ideeën horen via noordhove-seghwaert@zoetermeer.nl.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert