Gaby van Deutekom, cultureel werker bij Wijck

Home > Noordhove - Seghwaert > Wijkteam Noordhove-Seghwaert > Gaby van Deutekom, cultureel werker bij Wijck

Gaby van Deutekom, cultureel werker bij Wijck

Gaby van Deutekom

Wijck is in 2020 geïnitieerd door CKC & partners als onafhankelijk samenwerkingsplatform en heeft als doel een bijdrage te leveren aan sociale verbinding in de wijk, dit doen wij door inzet van kunst & cultuur. In dit platform werken wijkbewoners, wijkpartners, het sociaal domein en culturele instellingen samen. Samen cultuur maken is hierbij het uitgangspunt.

Dat kan van alles zijn en wordt bepaald door wat u als wijkpartners of wijkbewoners graag wilt, signaleert of nodig heeft. Samen creëren we activiteiten waarin ontmoeten, plezier en kunst & cultuur (mee)maken centraal staan. 

Wij gaan graag met u in gesprek als u een culturele activiteit of kunst initiatief heeft voor de wijk. Wij denken mee, weten de juiste partijen met elkaar te verbinden, geven advies over o.a. financiële dekking en ondersteunen waar nodig bij de uitvoering. 

U kunt ons per mail, telefoon of per WhatsApp bereiken. 
E-mailadres: gaby@wijck-zoetermeer.nl | info@wijck-zoetermeer.nl
Telefoonnummer | WhatsApp: 06 219 16 310
Meer informatie: www.wijck-zoetermeer.nl.
 

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert