Ineke, Meerpunt

Ineke, Meerpunt

Ik ben Ineke en samen met mijn collega's Stephanie en Susanne werkzaam bij het Meerpunt inlooppunt (CJG Zoetermeer). Hier kan iedere ouder/opvoeder terecht met alle vragen rondom het opvoeden, opgroeien en ouderschap. Ook voor vragen over relatieproblemen, scheiden of gescheiden zijn kunt u bij mij terecht. Ik bied een luisterend oor en geef gratis informatie en advies, zonder dat u uw naam of de naam van uw kind(eren) hoeft te vertellen. Ik denk graag met u mee in wat u als ouder of wat uw gezin nodig heeft.

Het Meerpunt is 5 dagen in de week bereikbaar. U kunt ons telefonisch, per mail of per WhatsApp bereiken. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen bij ons inlooppunt.

Vanaf 1 juni 2022 zijn we op maandag, woensdag en vrijdag aanwezig bij het Meerpunt Inlooppunt in het Stadhuis-Forum. Op deze dagen kunt u tussen 11.00 en 17.00 uur zonder afspraak binnenlopen.

Telefoonnummer: 079-331 0325
Mobiel nummer en WhatsApp: 06-28487311
E-mail: w.d.verhulst@zoetermeer.nl
Meer informatie: www.meerpunt.nl

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert