Linda Ligtvoet, ouderenadviseur bij InZet

Home > Noordhove - Seghwaert > Wijkteam Noordhove-Seghwaert > Linda Ligtvoet, ouderenadviseur bij InZet

Linda Ligtvoet, ouderenadviseur bij InZet

Linda Ligtvoet

Als ouderenadviseur bij InZet ben ik er voor alle zelfstandig wonende senioren en hun naasten. U kunt bij mij terecht voor vragen, ondersteuning of advies op het gebied van wonen, zorg, welzijn, vervoer, administratie en financiën. Ik kan u ook helpen bij het voorbereiden van een gesprek met bijvoorbeeld de gemeente of bij het aanvragen van een hulpmiddel of voorziening.

Samen met u kijk ik naar uw situatie. Soms liggen de oplossingen voor uw vragen binnen handbereik en komen we er snel uit. Wanneer dit niet het geval is kijk ik of er vanuit een andere organisatie hulp of ondersteuning geboden kan worden.

Voor telefonisch contact of het maken van een afspraak ben ik te bereiken op 06-52364378 en per e-mail op l.ligtvoet@paletwelzijn.nl. Mijn werkdagen zijn maandag, woensdag en donderdag. Op donderdag heb ik van 12.00 – 13.00 uur spreekuur in mijn kantoor aan de Petuniatuin 7a.

Contact

Telefoon: 14 079

Iets melden

Sneller meldingen doen via app

Iets verloren of gevonden

www.zoetermeer.nl/verloren-gevonden

Kies een wijk:

Wijk
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Oosterheem Bedrijventerreinen Rokkeveen Meerzicht Driemanspolder Dorp Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Palenstein Noordhove Seghwaert